MODA MODA

MODA AŞKI
Giyim hayatımızın büyük yeri olmuştur. Özellikle kadınların vazgeçilmezleridir. Bir kadının canı sıkıldığında mağaza bulur. Stres atmak için güzel bir yöntemdir. En önemli noktada kombin yapmaktır. Günümüzde internet sayesinde daha hızlı daha ucuz alışveriş yapabiliyoruz. Yoğun olduğumuzdan dolayı eskisi gibi alışveriş yapmaya gidemiyoruz. Kapıya kadar geldiği içinde tercih ediyoruz ve seçmek oturduğumuz yerden daha kolay en önemlisi de iade imkanı var.

TARZ SAHİBİ OLMAK İÇİN İPUÇLARI
Giydiklerinde fark yaratmak seçimlerinde özel olmak. Sokakta karşılaştığımız milyonlarca insanlardan sadece birkaç tanesi tarzdır. Çok pahalı kıyafetler almakla da tarz olunmuyor önemli olan yakıştırmaktır.

KIYAFETLERİN YANINDA AKSESUARLAR
Bir kıyafet aldığımızda ona uygun kolye, küpe, bileklik, saat takarak daha da şık olabiliyoruz. Yazın genellikle gözlük, kışın şapka, eldiven tercih ederek daha farklı oluruz. Yanında bir de çanta takarız.




KADINLARIN VAZGEÇİLMEZ AYAKKABI AŞKI
Her kıyafete uygun ayakkabı tercih ederiz. Genellikle kadınlar topuklu ayakkabıdan vazgeçemez. Ve hazırız. Son dokunuşlarla dışarıya çıkabiliriz. Eğer birde yaz günüyse kafana tak gözlüğü ve hazırsın.




ERKEKTE MODA
Kıyafet deyince genelde kadınlar gelir akla ama erkeklerinde bir tarzı vardır. Spor giyim, takım elbise ve klasik giyim zevke göre değişir.




ÇOCUKTA MODA
Şimdi ki çocuklar çok şanslı her çeşit elbiseleri var. Mini etekler, şişme montlar vb. daha çok çeşit var. Günümüzde anne-kız, baba-oğul elbiseleri, takım formaları, pijamaları vardır.


SEVGİLİLERDE MODA
Çiftlerde gömlek, pantolon, ayakkabı, aksesuarlara kadar birçok ürünler vardır.


SADECE TEK BİR DEĞİŞİKLİK İNSANI BAMBAŞKA YAPABİLİR …

Yazar: Seda UĞUZ


0 yorum: