AN'I YAKALA
Bir fotoğrafçının bu anları yakalayabilmesi için hem hızlı hem yetenekli hem de doğru yerde olabilmeyi becerme yeteneğine sahip olması gerekir. İlk bakışta önemsiz gibi görünen aslında çok şey anlatan anlardır. Günümüzde kişisel gelişim huzur ve doğayı yakalamak için anı yaşamak geçmiş ve geleceğe bağlı kalmamak konusunda öneriler geniş yer tutar. Hayat, mutlu olmak için var ve şu anda mutlu olmak için kimseye zarar vermeden dilediğini yapmalısın. Her ne kadar anı güzel yaşamak için uğraşıyor olsakta gelecek için hedeflerimiz olmalı diyorum. Bu hedefler bazen bizi hırsa bile sürüklemeli ancak onları gerçekten istediğimiz sürece. 
“Hem anı yakala, hem de gelecek planların olsun.Çelişkili” diye düşünenleriniz olacaktır. Bence bu anı yakalamak fiilinin yanlış anlaşılmasından kaynaklanıyor.




 İnsanların kalbine ulaşmanın en kısa yolu gülmektir. Gülmek, birlikte güldüğümüzde ayrı durmamıza neden olan tüm sosyal yapıları yenilgiye uğratır ve gerçek insanlar olarak birbirimizle güçlü bağ kurmamızı sağlar.

Gülmek; Daha Sağlıklı, Uzun, Mutlu ve Neşeli Yaşamın Sırrı.

Şöyle anlatayım ki, yüksek lisans bitirmek insanı mutlu edecektir. O an, o kişi anı yakalıyor yani o anda mutlu oluyordur. 

Yazan: Hatice ODABAŞI

0 yorum: